Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το κόμμα του Vladimir Putin «Ενιαία Ρωσία» καταγγέλλει κυβερνοεπίθεση: Πυρά προς την Ουκρανία

Το κόμμα του Vladimir Putin «Ενιαία Ρωσία» καταγγέλλει κυβερνοεπίθεση: Πυρά προς την Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει κατηγορήσει την Ουκρανία ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στη χώρα, στις οποίες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει νέα θητεία.

Το ρωσικό κυβερνών κόμμα «Ενιαία Ρωσία» δήλωσε ότι το Σάββατο 16 Μαρτίου, δεύτερη μέρα των προεδρικών εκλογών στην Ρωσία για την ανάδειξη νέου προέδρου, ότι είναι αντιμέτωπο με εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση υπό τη μορφή DDos (κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσιών) κατά της διαδικτυακής του παρουσίας και ότι ανέστειλε μη απαραίτητες υπηρεσίες του για να την αντιμετωπίσει.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει κατηγορήσει την Ουκρανία ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στη χώρα, στις οποίες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει νέα θητεία, προειδοποιώντας ότι δεν θα καταφέρουν τίποτε.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 15 Μαρτίου, πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova δήλωσε πως «μη φιλικές χώρες προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να διαταράξουν τη διαδικασία ψηφοφορίας των Ρώσων στο εξωτερικό στις προεδρικές εκλογές, αλλά απέτυχαν».
Η εκπρόσωπος ρωτήθηκε για τη μείωση του αριθμού των εκλογικών τμημάτων στο εξωτερικό.
«Αλλά όσον αφορά τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων, αυτή τη φορά είναι πράγματι σημαντικά λιγότερα.
Για έναν απλό λόγο: αυτές είναι ακριβώς οι ενέργειες εκείνων των πολύ εχθρικών καθεστώτων που κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν, να αναστατώσουν, να εκφοβίσουν τους πολίτες μας και να ασκήσουν πολιτική πίεση, αλλά δεν βλέπουν επιτυχία», είπε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης