Τελευταία Νέα
Διεθνή

Petr Pelz (Μυστικές Υπηρεσίες Τσεχίας): Η Ρωσία συντρίβει μεθοδικά την Ουκρανία σε βιομηχανία και logistics

Petr Pelz (Μυστικές Υπηρεσίες Τσεχίας): Η Ρωσία συντρίβει μεθοδικά την Ουκρανία σε βιομηχανία και logistics
Σύμφωνα με τον Pelz, όλα δείχνουν ότι η Ρωσία θα βγει νικήτρια από αυτή τη σύγκρουση, αφού η Δύση δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει με τον ρυθμό ανάπτυξης της στρατιωτικής παραγωγής της Ρωσίας
Η Ρωσία συντρίβει μεθοδικά τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάρη στη βιομηχανία και την επιμελητεία της και η Δύση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της τσεχικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, στρατηγός Petr Pelz, σε συνέντευξή του στο Radio Universum.
Η Ρωσία συντρίβει την Ουκρανία με αργό και μεθοδικό τρόπο. Όλοι της στέλνουμε χρήματα, μερικά από τα οποία εξαφανίζονται κάπου, και τα άλλα δεν φτάνουν καθόλου στην Ουκρανία, παρατείνοντας έτσι την αγωνία, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών ουκρανών.
Σύμφωνα με τον Pelz, όλα δείχνουν ότι η Ρωσία θα βγει νικήτρια από αυτή τη σύγκρουση, αφού η Δύση δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει με τον ρυθμό ανάπτυξης της στρατιωτικής παραγωγής της Ρωσίας.
Τα όπλα και οι στρατιώτες κερδίζουν τις μάχες, και η βιομηχανία και η επιμελητεία κερδίζουν πολέμους.
Αυτό είναι όλο.
Το ερώτημα είναι τι ονομάζουμε στρατιωτική και τι μη στρατιωτική νίκη.
Κατά τη διάρκεια των δύο ετών αυτής της ένοπλης σύγκρουσης, η Ρωσία αύξησε την παραγωγικότητα στην πολεμική της βιομηχανία κατά 15 φορές.
Εμείς «Φυσικά, δεν είναι ικανοί για αυτό», είπε ο στρατηγός.
Πρόσφατα ο διευθυντής της CIA Burns είπε ότι χωρίς πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ουκρανία θα αναγκαστεί να συμφωνήσει σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τους όρους της Μόσχας εντός ενός έτους.
Σύμφωνα με τον Burns, η έλλειψη αμερικανικής υποστήριξης θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποχώρηση και απώλεια εδαφών για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης