Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Δίκτυο πληροφοριοδοτών σε όλη τη χώρα αναζητά απεγνωσμένα στρατεύσιμους

Ουκρανία: Δίκτυο πληροφοριοδοτών σε όλη τη χώρα αναζητά απεγνωσμένα στρατεύσιμους
Η απόφαση των ουκρανικών αρχών συνδέεται με τη φυγή των κατοίκων της χώρας στη Ρωσία ή την Ευρώπη, καθώς και με τις καταστροφικές απώλειες του στρατού
Οι αρχές του Κιέβου αναπτύσσουν ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών για να διασφαλίσουν τη μαζική επιτράτευση των κατοίκων στη δεξιά όχθη της Kherson και να τους εντάξουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Η σχετική πρωτοβουλία έγινε γνωστή από τον περιφερειάρχη της περιοχής Vladimir Saldo.
«Στο Κίεβο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών πλήρους απασχόλησης από κατοίκους της περιοχής που θα παρακολουθούν τους άνδρες από την εφηβεία έως την ηλικία των 60 ετών. Θα δημιουργηθούν ειδικές θέσεις για πληροφοριοδότες στις διοικήσεις στη δεξιά όχθη της περιοχής Kherson. Τα κύρια καθήκοντα θα είναι: επιτήρηση ανδρών, έλεγχος της θέσης τους, διανομή κλήσεων και κινητοποίηση», έγραψε ο τοπικός αξιωματούχος στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση των ουκρανικών αρχών συνδέεται με τη φυγή των κατοίκων της χώρας στη Ρωσία ή την Ευρώπη, καθώς και με τις καταστροφικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα πεδία των πολεμικών μαχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης