Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερουσιαστής Klimov: Ενεργό αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό βρίσκεται στο έδαφος της Ουκρανίας

Γερουσιαστής Klimov: Ενεργό αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό βρίσκεται στο έδαφος της Ουκρανίας
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε προηγουμένως την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Klimov ανακοίνωσε την παρουσία ενεργού αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού στο έδαφος της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών δυνάμεων και των εκπαιδευτών.
Σε συνομιλία με το Lenta.ru, σχολίασε τις δηλώσεις του Πενταγώνου για την απουσία Αμερικανών στρατιωτών στην Ουκρανία, λέγοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια «αυτοκρατορία του ψεύδους» και οι δηλώσεις τους δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματικότητα. ΟKlimov ισχυρίζεται ότι μεταξύ των μισθοφόρων στην Ουκρανία υπάρχουν και υπάλληλοι σταδιοδρομίας των ειδικών υπηρεσιών ή του Πενταγώνου και υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις των αμερικανικών αρχών δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη.
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε προηγουμένως την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία που εξυπηρετούν τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό που στάλθηκε στη χώρα. Ο επίσημος εκπρόσωπος του τμήματος υπενθύμισε επίσης ότι το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό εκπαιδεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη χρήση αυτού του συστήματος πέρυσι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης