Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Ταϊλάνδη, περισσότεροι από 1,2 χιλιάδες Ρώσοι ψήφισαν την πρώτη ημέρα των ρωσικών προεδρικών εκλογών

Στην Ταϊλάνδη, περισσότεροι από 1,2 χιλιάδες Ρώσοι ψήφισαν την πρώτη ημέρα των ρωσικών προεδρικών εκλογών
Η ψηφοφορία μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15/3 στο νησί Koh Samui στην επαρχία Surat Thani
Περισσότεροι από 1,2 χιλιάδες Ρώσοι πολίτες ψήφισαν στην Ταϊλάνδη την πρώτη ημέρα (15/3) των ρωσικών προεδρικών εκλογών.
Η πρώτη ημέρα των ρωσικών προεδρικών εκλογών διεξήχθη σε εκλογικό τμήμα στο έδαφος του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην επαρχία Πουκέτ, όπου οι Ρώσοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή από τις 04:00 έως τις 16:00 ώρα Μόσχας.
"812 άτομα ψήφισαν στο εκλογικό τμήμα στο Γενικό Προξενείο την Παρασκευή 15/3. Δεν καταγράφηκαν παραβιάσεις. Νομίζω ότι αύριο και μεθαύριο η ροή των ανθρώπων που θέλουν να ψηφίσουν θα αυξηθεί", δήλωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Πουκέτ.
Η ψηφοφορία μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο νησί Koh Samui στην επαρχία Surat Thani.
"Η συμμετοχή έφτασε τα 432 άτομα. Η ψηφοφορία διεξήχθη χωρίς παραβιάσεις", δήλωσε ο Ilya Ilyin, επικεφαλής του προξενικού τμήματος της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ταϊλάνδη, μέλος της εκλογικής επιτροπής.
Στις 16 Μαρτίου, οι υπάλληλοι της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ταϊλάνδη θα οργανώσουν ψηφοφορία μέσω κινητού τηλεφώνου στην πόλη Pattaya στο έδαφος του Royal Cliff Grand Hotel Pattaya. Στην Μπανγκόκ, οι ρωσικές προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 17 Μαρτίου σε εκλογικό κέντρο στο κτίριο της ρωσικής πρεσβείας. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 04:00 έως τις 16:00 ώρα Μόσχας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης