Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ρωσικό «Solntsepek» έδωσε συντριπτικό πλήγμα στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στο Seversk - Βίντεο - σοκ

Το ρωσικό «Solntsepek» έδωσε συντριπτικό πλήγμα στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στο Seversk - Βίντεο - σοκ
Υπό τις παρούσες συνθήκες, η χρήση του στην κατεύθυνση Seversk καταδεικνύει την επιθυμία της ρωσικής πλευράς να πραγματοποιήσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε βασικές εγκαταστάσεις και δυνάμεις της Ουκρανίας

Στην κατεύθυνση Seversk καταγράφηκε η χρήση του βαρέως φλογοβόλου συστήματος Solntsepek από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εναντίον ουκρανικών θέσεων. 
Βίντεο που δείχνουν τις θερμοβαρικές οβίδες να χτυπούν εχθρικά οχυρά, οχυρωμένες περιοχές και αποθήκες πυρομαχικών δημοσιεύτηκαν από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 
Όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, η χρήση αυτού του συστήματος οδηγεί στην πλήρη καταστροφή στόχων, μετατρέποντας τον εχθρικό στρατιωτικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό σε... σκόνη.

Στο πλαίσιο των τρεχουσών εχθροπραξιών σε αυτό το τμήμα του μετώπου, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin εκτίμησε την κατάσταση ως δύσκολη, αλλά σημείωσε την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, τονίζοντας την ικανότητά τους να διεξάγουν αποτελεσματικά μάχιμες επιχειρήσεις και να αποκτούν έδαφος στις κατεχόμενες θέσεις.
Το σύστημα Solntsepek είναι γνωστό για την υψηλή του αποτελεσματικότητα στην καταστροφή εχθρικών οχυρώσεων, αποθηκών και ανθρώπινου δυναμικού χάρη στη χρήση θερμοβαρικών πυρομαχικών. 
Υπό τις παρούσες συνθήκες, η χρήση του στην κατεύθυνση Seversk καταδεικνύει την επιθυμία της ρωσικής πλευράς να πραγματοποιήσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε βασικές εγκαταστάσεις και δυνάμεις της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών καυσίμων, θέσεων συναρμολόγησης UAV και στις εγκαταστάσεις ξένων μισθοφόρων που συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης