Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός Ειδικός): Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν την αμερικανική κοινωνία ότι θα φύγουν από την Ουκρανία

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός Ειδικός): Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν την αμερικανική κοινωνία ότι θα φύγουν από την Ουκρανία
Κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες συνειδητοποίησαν ότι αυτό έχει πάει πολύ μακριά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε κάτι που έχει αποτύχει είπε ο Μερκούρης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν την αμερικανική κοινή γνώμη για μια μελλοντική αποχώρηση από την Ουκρανία, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ήδη, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται άρθρα σε έγκριτα δυτικά έντυπα που μιλούν για τη ματαιότητα της περαιτέρω χρηματοδότησης της Ουκρανίας και την αντίσταση της ρωσικής οικονομίας στις κυρώσεις.
«Γιατί εμφανίζονται όλα αυτά τα άρθρα;
Νομίζω ότι κάποιος πήρε μια απόφαση, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Biden ή ο Blinken.
Κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες συνειδητοποίησαν ότι αυτό έχει πάει πολύ μακριά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε κάτι που έχει αποτύχει», είπε ο Μερκούρης.
Όπως σημείωσε ο Αλέξανδρος Μερκούρης, σκοπός τέτοιων δημοσιεύσεων είναι να πείσουν το αμερικανικό κοινό και το πολιτικό κατεστημένο για την ανάγκη περιορισμού του έργου που ονομάζεται «Ουκρανία».
Ο Trump επανέλαβε ότι η Ευρώπη πρέπει να ξοδέψει για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας τόσα όσα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η τρέχουσα κατάσταση είναι άδικη για τους Αμερικανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης