Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρή προβοκάτσια στις ΗΠΑ: Απειλές κατά της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον

Σοβαρή προβοκάτσια στις ΗΠΑ: Απειλές κατά της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον
«Λαμβάνουμε πολλές προκλητικές κλήσεις και απειλές. Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζονται αντιρωσικές ενέργειες» τονίζει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ
Η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ δέχεται πολυάριθμες απειλές εσχάτως, ενώ προετοιμάζονται νέες προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, δηλώνει ο Ρώσος Πρέσβης στην Ουάσιγκτον Anatoly Antonov στο Channel One.
«Λαμβάνουμε πολλές προκλητικές κλήσεις και απειλές. Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζονται αντιρωσικές ενέργειες τόσο κοντά σε πρεσβείες όσο και σε γενικά προξενεία, και θα γίνει προσπάθεια διείσδυσης στο έδαφος της πρεσβείας μας και - όχι για να διαταράξουν, απλά δεν θα λειτουργήσει - αλλά να περιπλέξουν τις εκλογές , μας χαλάνε τη διάθεση», τόνισε σχετικά.

αντονοβ.JPG
Ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ Anatoly Antonov

Υπενθυμίζεται ότι η Μόσχα, έχει εκπέμψει προειδοποιήσεις προς την πλευρά της Ουάσινγκτον προκειμένου οι αμερικανικές αρχές να διαφυλάξουν τη ρωσική πρεσβεία από τυχόν προκλήσεις Ουκρανών των ΗΠΑ.
Βασίκος στόχος της Ρωσίας είναι η απρόσκοπτη διενέργεια των προεδρικών εκλογών στις κάλπες για τους Ρώσους του εξωτερικού και ειδικότερα στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης