Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kim Jong un… οδήγησε νέο τανκ της Β. Κορέα και … ξετρελάθηκε

Ο Kim Jong un… οδήγησε νέο τανκ της Β. Κορέα και … ξετρελάθηκε
H 105η Μεραρχία Αρμάτων ανακηρύχθηκε νικητής της εικονικής μάχης, καθώς ήταν η μονάδα που κατέλαβε τη Σεούλ
Ένα νέο στρατιωτικό άρμα μάχης της Βόρειας Κορέας οδήγησε κατά τη διάρκεια επίδειξης ο ηγέτης της χώρας Kim Jong un, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εντυπωσιακή ισχύ του τανκ.
Όπως μετέδωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, ο Kim Jong un επιθεώρησε με αυτόν τον τρόπο τις μαχητικές ικανότητες των πληρωμάτων των αρμάτων μάχης καθώς και την εξοικείωση τους σε διάφορα σενάρια τακτικών ελιγμών και ασκήσεων.
«Τα βαριά άρματα μάχης, περνώντας γρήγορα υπό διάφορες, χείριστες συνθήκες μάχης, έπληξαν στόχους αμέσως με ισχυρά πλήγματα και διέρρηξαν ισχυρές αμυντικές γραμμές με υψηλή ευελιξία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της άσκησης.
Όπως αναφέρεται, η 105η Μεραρχία Αρμάτων ανακηρύχθηκε νικητής της εικονικής μάχης, καθώς ήταν η μονάδα που κατέλαβε τη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας.
Τον Kim περιστοίχισαν διάφοροι ανώτεροι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου και του υπουργού Άμυνας, Kang Sun Nam
Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το KCNA, φαινόταν το κεφάλι του Kim να βγαίνει από ένα τανκ, με τα κρατικά μέσα να υποστηρίζουν ότι…οδήγησε ο ίδιος το τανκ, ενώ άλλες φωτογραφίες τον έδειξαν να φορά δερμάτινο μπουφάν και να περιβάλλεται από στρατεύματα και τανκ, τα οποία εκτόξευαν πυρομαχικά σε ένα χωράφι.
Η εικονική αυτή άσκηση έρχεται τη στιγμή που ολοκληρώνονται και οι κοινές ετήσιες ασκήσεις της Νότιας Κορέας με τις ΗΠΑ.
111_3.jpg
11111111.jpg
1111111.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης