Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street, με βαρίδι την Nvidia - Στο -0,19% o S&P 500, o Dow Jones +0,1%

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street, με βαρίδι την Nvidia - Στο -0,19% o S&P 500, o Dow Jones +0,1%
Oι αναλυτές προσαρμόζουν τους στόχους τους
Μεικτή εικόνα εμφάνισαν οι δείκτες της Wall Street, μετά τα ρεκόρ της Τρίτης, με τη μετοχή της Nvidia να δέχεται πίεσεις.
O βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,1%, στις 39.043 μονάδες.

Ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 διαπραγματεύτηκε στις 5.165 μονάδες με οριακή μεταβολή 0,19%.
Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq υποχώρησε 0,54% στις 16.177 μονάδες.
Η μετοχή της Nvidia υποχώρησε 1,12% στα 908 δολ.
Οι μετοχές της Tesla σημείωσαν πτώση -4,54% μετά την υποβάθμιση του κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων από την Wells Fargo σε underweight από equal weight.

Η Wall Street προέρχεται από μια ανοδική συνεδρίαση, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να σημειώνουν άνοδο άνω του 1% την Τρίτη, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο.
Οι επενδυτές θα λάβουν περισσότερα στοιχεία για τον πληθωρισμό την Πέμπτη, από τον δείκτη τιμών παραγωγού για τον Φεβρουάριο.

Το φαινόμενο Nvidia - Τιμή στόχος τα 1.100 δολ. από την BofA

Με την τιμή της μετοχής της Nvidia να συνεχίζει το ράλι, οι αναλυτές προσαρμόζουν τους στόχους τους για τις μετοχές.
Η Bank of America προχώρησε σε αυτή την κίνηση την Τετάρτη, αυξάνοντας τον στόχο της τιμής για την εταιρεία ημιαγωγών στα 1.100 δολάρια από 925 δολάρια ανά μετοχή.
Οι μετοχές της NVDA σημειώνουν άνοδο 1,2% προσυνεδριακά, στα 930,30 δολάρια ανά μετοχή.
Η εταιρεία είναι πλέον η τρίτη σε αξία στον κόσμο, πάνω από την Alphabet, την Amazon και τη Saudi Aramcο, με κεφαλαιοποίηση 2,297 τρισ. δολάρια.
Παραμένει κορυφαία επιλογή της BofA.                                                                                
Ο οίκος, ο οποίος διατήρησε την αξιολόγηση Buy για τη μετοχή, δήλωσε στους επενδυτές ότι εξακολουθεί να βλέπει μεγαλύτερη ευκαιρία για την εταιρεία λόγω της συναρπαστικής αποτίμησης, ενόψει του GPU Tech Conference στις 18 Μαρτίου.
Η Bank of America αναμένει ότι το συνέδριο θα αναδείξει την αυξανόμενη επίδραση του genAI και των omniverse/digital twins σε ένα ευρύ φάσμα τελικών αγορών και την ευκαιρία να ανασχεδιάσει σχεδόν 1 έως 2 τρισεκατομμύρια δολάρια της παγκόσμιας υπολογιστικής υποδομής με επιταχυντές.
Αναμένουν επίσης μια ενημέρωση για τον αγωγό σε επιταχυντές (B100, N100), Ethernet switches, DPU και edge AI, παράλληλα με μια ενημέρωση για τη νομισματοποίηση σε επαναλαμβανόμενο λογισμικό και υπηρεσίες.
Αναμένονται επίσης ενημερώσεις σχετικά με την επέκταση των περιπτώσεων χρήσης σε επιχειρήσεις και τη ζήτηση από κυρίαρχες (χώρες, περιοχές) και on-prem εφαρμογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης