Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χρήστος Μαραφάτσος (σύμβουλος Trump): Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν ως όπλο το δικαστικό σύστημα εναντίον του

Χρήστος Μαραφάτσος (σύμβουλος Trump): Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν ως όπλο το δικαστικό σύστημα εναντίον του
«Ο Trump θέλει μόνο ένα πράγμα. Να σηκώνεται κάθε μέρα, είκοσι ώρες τη μέρα, να δουλεύει για την Αμερική και για τους ανθρώπους και μόνο αυτό» τονίζει ο σύμβουλος του πρώην προέδρου
Έχει μεγαλώσει η βάση των ψηφοφόρων του Donald Trump, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελληνοαμερικανός σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Χρήστος Μαραφάτσος μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
Αναφορικά με το αν θα έχει καθαρίσει το δικαστικό πεδίο μέχρι τις εκλογές, καθώς ο Trump είναι ο πρώτος υποψήφιος με τόσο πολλές δικαστικές περιπέτειες, ο κ. Μαραφάτσος τονίζει: «80% ναι. Από το 2016, από την πρώτη μέρα που ο Trump έγινε πρόεδρος, αυτό το παιχνίδι παίζουν οι Δημοκρατικοί».
«Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν ως όπλο το δικαστικό σύστημα εναντίον του κ. Trump».
«Πρέπει να επιδιορθώσουμε στην Αμερική τον πολιτικό αγώνα ώστε να μην εμπλέκεται με τους δικαστικούς με τις δικαστικές περιπέτειες. Είναι σημαντικό λοιπόν το πολιτικό σύστημα και το δικαστικό σύστημα να μείνουν ξεχωριστά», σημειώνει ο κ. Μαραφάτσος.
«Ο Trump θέλει μόνο ένα πράγμα. Να σηκώνεται κάθε μέρα, είκοσι ώρες τη μέρα, να δουλεύει για την Αμερική και για τους ανθρώπους και μόνο αυτό», καταλήγει ο σύμβουλος του πρώην προέδρου και εκ νέου υποψήφιου με τους Ρεπουμπλικανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης