Τελευταία Νέα
Διεθνή

American Conservative: Μαύρη τρύπα και επικίνδυνο παιχνίδι η αποστολή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στην Ουκρανία

American Conservative: Μαύρη τρύπα και επικίνδυνο παιχνίδι η αποστολή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στην Ουκρανία
Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος κλοπής ή απώλειας του στρατιωτικού αυτού εξοπλισμού
Για μαύρη τρύπα και για πολύ επικίνδυνο παιχνίδι κάνει λόγο το American Conservative σχετικά με την προοπτική αποστολής στρατιωτικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει, η παρουσία αμερικανικού στρατού στην Ουκρανία για την εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων θα μπορούσε να προκαλέσει επικίνδυνη κλιμάκωση.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι στη χρήση όπλων και συστημάτων υψηλής τεχνολογίας που μεταφέρονται στην Ουκρανία, και αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την πιθανότητα αποτελεσματικής χρήσης τους.
Η εκπαίδευση του ουκρανικού στρατού φέρνει τα αμερικανικά στρατεύματα επικίνδυνα κοντά σε άμεση επαφή με τον ρωσικό στρατό, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει μια μεγαλύτερη σύγκρουση που περιλαμβάνει το ΝΑΤΟ και την πυρηνική κλιμάκωση» τονίζει το δημοσίευμα
Επιπλέον, σημειώνει ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος απώλειας ή κλοπής εξοπλισμού καθώς όπως τονίζεται, οι αξιωματούχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες συχνά δεν έχουν ιδέα πού καταλήγει ο εξαιρετικά ευαίσθητος εξοπλισμός αμερικανικής προέλευσης αφού καταλήξει στην Ουκρανία.
«Η αποστολή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας σε μια μαύρη τρύπα ελπίζοντας για το καλύτερο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι» καταλήγει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης