Τελευταία Νέα
Διεθνή

Associated Press: Τα προβλήματα των Ουκρανών που οδήγησαν στην παράδοση της Avdiivka, απειλούν το μέλλον της Ουκρανίας

Associated Press: Τα προβλήματα των Ουκρανών που οδήγησαν στην παράδοση της Avdiivka, απειλούν το μέλλον της Ουκρανίας
Οι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που έδωσαν συνέντευξη είπαν ότι η κατάσταση στην Avdiivka ήταν καταστροφική, καθώς ήταν σωματικά εξαντλημένοι, υπέφεραν από έλλειψη πυρομαχικών και υπόκεινταν σε συνεχείς βομβαρδισμούς από ρωσικά αεροσκάφη
Τα προβλήματα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που οδήγησαν στην παράδοση του Avdiivka, απειλούν το μέλλον της Ουκρανίας, γράφει το Associated Press.
«Το Associated Press πήρε συνεντεύξεις από δέκα Ουκρανούς στρατιώτες για να καταλάβουν πώς η μείωση των πυρομαχικών, ο ανώτερος αριθμός ρωσικών στρατευμάτων και η κακή στρατιωτική ηγεσία οδήγησαν στη χειρότερη ήττα του Κιέβου εδώ και ένα χρόνο.
Αυτά τα ίδια προβλήματα απειλούν το μέλλον της Ουκρανίας».
Οι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που έδωσαν συνέντευξη είπαν ότι η κατάσταση στην Avdiivka ήταν καταστροφική, καθώς ήταν σωματικά εξαντλημένοι, υπέφεραν από έλλειψη πυρομαχικών και υπόκεινταν σε συνεχείς βομβαρδισμούς από ρωσικά αεροσκάφη.
Πολλοί Ουκρανοί στρατιωτικοί φοβούνται πώς η ήττα τους στην πόλη θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον της χώρας, σημείωσε το Associated Press.
Το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου, ο αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, υπό την πίεση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων , έδωσε εντολή να εγκαταλείψουν την Avdiivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης