Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικός στρατός: Χτυπήθηκε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Kharkiv με ξένους μισθοφόρους

Ρωσικός στρατός: Χτυπήθηκε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Kharkiv με ξένους μισθοφόρους
Ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένα πλάνα
Κατά τη διάρκεια μαζικών νυχτερινών επιδρομών που πραγματοποίησε ο ρωσικός στρατός, ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Kharkiv, που βρίσκεται στο έδαφος του τοπικού αεροδρομίου, καταστράφηκε. Σύμφωνα με το κανάλι Telegram "Military Observer", η εν λόγω εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε για να στεγάσει μισθοφορικές δυνάμεις του ουκρανικού στρατού.
Ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένα πλάνα. Στο σημείο του συμβάντος επιχειρούν ειδικές υπηρεσίες και πυροσβεστικές δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εντείνει τις προσπάθειες καταστροφής εγκαταστάσεων όπου ενδέχεται να έχουν εγκατασταθεί ξένοι μισθοφόροι και ειδικοί.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η στρατιωτική φρουρά στο Τσουγκέφ καταστράφηκε με τη βοήθεια πυραύλου Iskander, όπου διέμεναν και οι μισθοφορικές δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί πυραύλους κρουζ, drones και συστήματα βαρέως πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένου του Solntsepek TOS, στις επιχειρήσεις του προκειμένου να μειώσει το στρατιωτικό δυναμικό της ουκρανικής πλευράς. Επιπλέον, καταστρέφονται αποθήκες με καύσιμα και λιπαντικά που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό του εξοπλισμού του APU.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης