Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι ξεκινούν τις δοκιμές του μη επανδρωμένου τεθωρακισμένου οχήματος «Zubilo»

Οι Ρώσοι ξεκινούν τις δοκιμές του μη επανδρωμένου τεθωρακισμένου οχήματος «Zubilo»
Η μη επανδρωμένη θωρακισμένη πλατφόρμα Zubilo στηρίζεται σε ένα σειριακό πλαίσιο KamAZ έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ομάδες επίθεσης, να μεταφέρει πυρομαχικά, να μεταφέρει φορτίο και τραυματίες, καθώς και να επαναφορτίζει ραδιοφωνικούς σταθμούς και τετρακόπτερα
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσουν τις δοκιμές της τελευταίας τροποποίησης του μη επανδρωμένου τεθωρακισμένου οχήματος Zubilo, που αναπτύχθηκε από τη Remdizel JSC αναφέρει το RIA Novosti, επικαλούμενο στοιχεία από τον προγραμματιστή.
Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν σε πολλές στρατιωτικές μονάδες ταυτόχρονα, γεγονός που καταδεικνύει το υψηλό ενδιαφέρον και τη σημασία του έργου για τις αμυντικές ανάγκες της χώρας.
Πρώτα απ 'όλα, το Zubilo θα έχει αυτόνομη λειτουργία.
Η μη επανδρωμένη θωρακισμένη πλατφόρμα Zubilo στηρίζεται σε ένα σειριακό πλαίσιο KamAZ έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ομάδες επίθεσης, να μεταφέρει πυρομαχικά, να μεταφέρει φορτίο και τραυματίες, καθώς και να επαναφορτίζει ραδιοφωνικούς σταθμούς και τετρακόπτερα.
Όπως σημείωσε ο σχεδιαστής, είναι δυνατό να καθιερωθεί γρήγορα η μαζική παραγωγή του Chisel λόγω του γεγονότος ότι το μηχάνημα συναρμολογείται από διαθέσιμα σειριακά εξαρτήματα.
uZnr6O80llhu3CsMHIbh.webp

20230814_115801_b98_large.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης