Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (Πρώην CIA): Η Δύση πανικοβάλλεται λόγω των επιτυχιών των Ρώσων στην Ουκρανία - Δεν ξέρουν τι κάνουν

Johnson (Πρώην CIA): Η Δύση πανικοβάλλεται λόγω των επιτυχιών των Ρώσων στην Ουκρανία - Δεν ξέρουν τι κάνουν
"Οι Ρώσοι κερδίζουν στο μέτωπο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, και γι' αυτό βλέπουμε αυτήν την απότομη, πανικόβλητη αντίδραση από τους Γάλλους, τους Βρετανούς και την κυβέρνηση Biden. Δεν ξέρουν τι κάνουν", τόνισε ο Larry Johnson
Οι αρχηγοί κρατών της Δύσης πανικοβάλλονται για τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
«Η κατάσταση γίνεται τραγική.
Οι Ρώσοι κερδίζουν στο μέτωπο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, και γι' αυτό βλέπουμε αυτήν την απότομη, πανικόβλητη αντίδραση από τους Γάλλους, τους Βρετανούς και την κυβέρνηση Biden.
Δεν ξέρουν τι κάνουν», τόνισε ο Larry Johnson.
Ο Larry Johnson πρότεινε ότι ακριβώς λόγω των επιτυχιών των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, οι δυτικές χώρες άρχισαν να κάνουν επικίνδυνα σκληρές δηλώσεις κατά της Ρωσίας, για παράδειγμα, υπαινιγμούς για την εμμπολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.
Ήδη, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η αποστολή στρατιωτικού προσωπικού από δυτικές χώρες στο έδαφος της Ουκρανίας δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιανόητη.
Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γάλλος πρόεδρος Macron είπε ότι το Παρίσι θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη Ρωσία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».
Σύμφωνα με τον Macron, οι ηγέτες των δυτικών χωρών έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση.
Οι ηγέτες όλων των γαλλικών κομμάτων αρνήθηκαν επίσης να υποστηρίξουν τη θέση του προέδρου για αυτό το θέμα.
Κατηγόρησαν τον Macron για επιπολαιότητα και ότι έσυρε τη χώρα στην σύγκρουση με την Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης