Τελευταία Νέα
Διεθνή

Antonov (Ρωσία): Άπιαστο όνειρο του Biden η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας - Ακραία ρωσοφοβία

Antonov (Ρωσία): Άπιαστο όνειρο του Biden η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας - Ακραία ρωσοφοβία
Άπιαστος στόχος αποσταθεροποίησης της Ρωσίας, διαμηνύει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ
Η Ρωσία θεωρεί τη ρωσοφοβική ρητορική εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών ως προκλητική δραστηριότητα που επιδιώκει έναν απατηλό στόχο αποσταθεροποίησης της κατάστασης στη χώρα, ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στο κανάλι Telegram του Ρώσου πρέσβη στην Ουάσιγκτον Anatoly Antonov.
"Το επίπεδο της ρωσοφοβικής ρητορικής της κυβέρνησης του Joe Biden είναι συγκλονιστικό.
Από τις υψηλές αμερικανικές εξέδρες ακούμε ισχυρισμούς για `επιθετικές φιλοδοξίες` της Ρωσίας στην Ευρώπη.
Το Πεντάγωνο αποκαλεί με ευκολία τη χώρα μας `εχθρό' των Ηνωμένων Πολιτειών.
Aξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και νομοθέτες υποδέχονται προκλητικά φυγάδες εκπροσώπους της ρωσικής `πέμπτης φάλαγγας`, πείθοντας τους τελευταίους με θέρμη για τη συνεχή υποστήριξη της Ουάσιγκτον στον `αγώνα για την ελευθερία των Ρώσων`", δήλωσε ο Ρώσος διπλωμάτης, σχολιάζοντας τις αντιρωσικές δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων και νομοθέτων ενόψει των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία.
"Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν απέχουν πολύ, καλώντας σε διαμαρτυρίες έξω από την Πρεσβεία και τα Γενικά Προξενεία και σε αλλοίωση ψηφοδελτίων την ημέρα των εκλογών.
Θεωρούμε ότι όλα αυτά αποτελούν ένα συντονισμένο σύνολο προκλητικών βημάτων που αποσκοπούν στον άπιαστο στόχο της αποσταθεροποίησης της κατάστασης στη χώρα μας", συνέχισε.

Αυτοσυγκράτηση

Ο Antonov απαίτησε από τις "τοπικές αρχές να απέχουν από ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διολίσθηση των διμερών σχέσεων στην άβυσσο".
"Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να σημειωθεί: ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί ρωσοφοβικοί αντιλαμβάνονται και παραδέχονται ότι ο λαός μας υποστηρίζει σταθερά την πορεία της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας που έχει χαράξει ο πρόεδρος Vladimir Putin.
Συμμερίζονται τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης", τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης