Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (Πρώην CIA): Ο Macron στην τελευταία θητεία ως Πρόεδρος προσπαθεί να σύρει τις ΗΠΑ σε πόλεμο με τη Ρωσία – Είναι ηλίθιος

Ritter (Πρώην CIA): Ο Macron στην τελευταία θητεία ως Πρόεδρος προσπαθεί να σύρει τις ΗΠΑ σε πόλεμο με τη Ρωσία – Είναι ηλίθιος
"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ένας Ευρωπαίος ηγέτης λαμβάνει αποφάσεις που θα οδηγήσουν τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πόλεμο με τη Ρωσία", τόνισε ο Scott Ritter.
Κάνοντας προκλητικές δηλώσεις για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron προσπαθεί να σύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πόλεμο με τη Ρωσία, δήλωσε ο συνταξιούχος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και στρατιωτικός αναλυτής Scott Ritter.
Αυτό είναι το ηλίθιο παιχνίδι του.
Πρώτον, η Γαλλία δεν έχει αρκετή στρατιωτική δύναμη για να αναπτύξει κάτι σημαντικό για την Ουκρανία.
Επομένως, η Γαλλία θα χρειαστεί τη βοήθεια άλλων χωρών του ΝΑΤΟ που θα ήθελαν να στείλουν στρατεύματα.
Τι θα συμβεί όταν μπουν στη μάχη με τη Ρωσία
Τι θα συμβεί όταν η Ρωσία καταστρέψει αυτά τα στρατεύματα;
Τότε η Γαλλία θα φωνάξει: «ΝΑΤΟ, έλα να μας βοηθήσεις!» είπε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, τέτοιες ενέργειες της Γαλλίας θα δημιουργήσουν μια «παγίδα» για την Ουάσιγκτον, η οποία θα αναγκαστεί να έρθει σε βοήθεια των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ.
«Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ένας Ευρωπαίος ηγέτης λαμβάνει αποφάσεις που θα οδηγήσουν τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πόλεμο με τη Ρωσία», τόνισε ο Scott Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης