Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηγετικό ρόλο στο μέτωπο κατά της Ρωσίας αναγνωρίζει στον Macron ο Zelensky

Ηγετικό ρόλο στο μέτωπο κατά της Ρωσίας αναγνωρίζει στον Macron ο Zelensky
Στο επίκεντρο της επικοινωνίας βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση στο μέτωπο και οι πρωτοβουλίες της Γαλλίας για στήριξη της Ουκρανίας, όπως η διαμόρφωση της συμμαχίας των προθύμων
Τηλεφωνική επικοινωνία για τις τελευταίες εξελίξεις είχαν την Κυριακή (10/3/2024) ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron και ο Ουκρανός ομόλογός του Volodymyr Zelesnky.
Στο επίκεντρο της επικοινωνίας βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση στο μέτωπο και οι πρωτοβουλίες της Γαλλίας για στήριξη της Ουκρανίας, όπως η διαμόρφωση της συμμαχίας των προθύμων.
«Συζητήσαμε την τρέχουσα κατάσταση στο πεδίο της μάχης και την πρόσφατη διεθνή διάσκεψη του Παρισιού για την υποστήριξη της Ουκρανίας.
Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο Macron για το ισχυρό πακέτο στρατιωτικής βοήθειας της Γαλλίας στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς και όλες τις δηλώσεις του υπέρ της Ουκρανίας, την προσωπική ηγεσία στη δημιουργία του συνασπισμού όπλων μεγάλης εμβέλειας και τις νέες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της χώρας μας.
Ανταλλάξαμε επίσης απόψεις για την επικείμενη συνάντησή μας στην Ουκρανία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα», σημείωσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης