Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και άλλο χτύπημα για Macron – Οι Ρώσοι σκότωσαν στην Avdiivka τον μισθοφόρο και ηγέτη των Γάλλων νεοναζί Cesar Aujard

Και άλλο χτύπημα για Macron – Οι Ρώσοι σκότωσαν στην Avdiivka τον μισθοφόρο και ηγέτη των Γάλλων νεοναζί  Cesar Aujard
Υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία για τις σχέσεις του με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες σύμφωνα με το Tass 
Σχετικά Άρθρα
Ο Γάλλος ηγέτης των νεοναζί Cesar Aujard ο οποίος πολέμησε στο πλευρό του ουκρανικού στρατού, σκοτώθηκε κοντά στην Avdiivka, δήλωσαν πηγές στο TASS.
«Ένας αρχηγός των Γάλλων νεοναζί, ο οποίος συμμετείχε σε εχθροπραξίες στο πλευρό του ουκρανικού στρατού, σκοτώθηκε κοντά στην Avdiivka», ανέφεραν οι πηγές.
Υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία για τις σχέσεις του με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της κύριας επιχειρησιακής διεύθυνσης, πρώτος αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Sergey Rudskoy δήλωσε ότι το στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένο σε μισθοφόρους, χειρίζεται συστήματα αεράμυνας, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και τακτικά πυραυλικά συστήματα στην Ουκρανία.
Όπως είπε στο TASS σύμβουλος του επικεφαλής του Donetsk, Igor Kimakovsky, πτώματα στρατιωτικού προσωπικού με αμερικανικά και πολωνικά διακριτικά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης καθαρισμού στην Avdiivka.
Το μέλος της Κρατικής Δούμας Viktor Vodolatsky σημείωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βρήκαν πτώματα ξένων μισθοφόρων στην Avdiivka.
Ταυτοποιήθηκαν ως στρατιωτικοί των χωρών του ΝΑΤΟ - Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και άλλες.

Το χτύπημα στο Kharkiv που σκότωσε 60 Γάλλους


Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν πλήγμα υψηλής ακρίβειας σε χώρο προσωρινής ανάπτυξης ξένων μαχητών στο Kharkiv, κυρίως Γάλλων μισθοφόρων.
Στο χτύπημα σκοτώθηκαν 60 μαχητές και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 20.
Μετά από αυτό, ο Γάλλος πρεσβευτής στη Μόσχα Pierre Levy κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για να του μεταφέρουν ότι οι αρχές στο Παρίσι φταίνε για τον θάνατο των Γάλλων υπηκόων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης