Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Musk για ΗΠΑ : Biden και Δημοκρατικοί σχεδιάζουν τεράστια νοθεία στις προεδρικές εκλογές (5/11/2024) - Στήριξη σε Trump

Βόμβα Musk για ΗΠΑ : Biden και Δημοκρατικοί σχεδιάζουν τεράστια νοθεία στις προεδρικές εκλογές (5/11/2024)   - Στήριξη σε Trump
Οι αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου Joe Biden και του Δημοκρατικού Κόμματος για τη μεταναστευτική πολιτική έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, καταγγέλλει ο Elon Musk
Σχετικά Άρθρα
Μία πραγματική βόμβα έριξε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Donald Trump, έντονα δυσαρεστημένος με τις πολιτικές των Δημοκρατικών.
Οι αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου Joe Biden και του Δημοκρατικού Κόμματος για τη μεταναστευτική πολιτική έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, πιστεύει και καταγγέλλει ο Musk.
«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ προσμετρά επί του παρόντος, για εκλογικούς λόγους όλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξαρτήτως υπηκοότητας!
Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας μόλις ψήφισαν ομόφωνα για να ακυρώσουν μια τροπολογία που θα είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της καταμέτρησης παράτυπων μεταναστών για την κατανομή εδρών στο Κογκρέσο και τις ψήφους των εκλεκτόρων.
Δεδομένου ότι οι παράτυποι μετανάστες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Δημοκρατικές πολιτείες, οι ψήφοι μετατοπίζονται κατά 5% προς τα αριστερά, κάτι που είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη η ισορροπία δυνάμεων!
Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Biden προχωρά μαζικά σε εισδοχή μεταναστών ενώ ταυτόχρονα κάνει τόσο λίγες απελάσεις», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικού δικτύωσης X.
Για χρόνια, οι νότιες πολιτείες και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκονται σε αντίθεση για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.
Η πιο έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην πολιτεία του Τέξας, όπου οι αξιωματούχοι ζητούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και μιλούν ενάντια στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα.
Ο Musk έχει εκφράσει νωρίτερα την υποστήριξή του στις αρχές του Τέξας.

Κατηγορεί τον Biden για προδοσία

Ο Musk έχει επικρίνει επανειλημμένα την κυβέρνηση Biden για τη μαζική παράνομη μετανάστευση, προειδοποιώντας ότι ένα καταστροφικό γεγονός ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα.
Αφού αποκαλύφθηκε ότι επί Biden έχουν εισέλθει κρυφά σε 43 πόλεις των ΗΠΑ περίπου 320.000 παράτυποι μετανάστες ο Musk αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία ήττας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές.
«Προδοσία! Η εισαγωγή τεράστιου αριθμού παρανόμων είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mayorkas (υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας) παραπέμφθηκε από τη Βουλή.
Εισάγουν ψηφοφόρους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ομάδες της άκρας αριστεράς αγωνίζονται τόσο σκληρά για να σταματήσουν την ταυτοποίηση των εκλογέων, υπό το παράλογο πρόσχημα της προστασίας του δικαιώματος ψήφου», έγραψε στο X o Musk.
Ο Musk είναι επίσης σφόδρα ενοχλημένος με τον Biden για τον πρόσθετο λόγο ότι η αμερικανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ξεκάθαρη εχθρότητα τις επιχειρηματικές πρακτικές των X, Tesla και Starlink. Μυστική συνάντηση Trump – Musk

Υπενθυμίζεται πως ο Musk είχε μυστική συνάντηση με τον Donald Trump στο κτήμα του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ στο Mar-A-Lago την Κυριακή (3/3/2024) όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.
Πηγές κοντά στον Musk κάνουν γνωστό ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αποφάσισε να ενισχύσει με κάθε μέσο τον Trump προκειμένου να ηττηθεί ο Joe Biden στις προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο 2024.
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Musk συμμετείχε σε αντιπροσωπεία πλούσιων δωρητών, που επισκέφθηκαν την οικία του Trump στη Φλόριντα, καθώς ο πρώην πρόεδρος προσπαθεί να ανταπεξέλθει το ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων από την εκστρατεία του Biden.

Ο Musk πιστεύει στη νίκη Trump

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες συναντώνται κατ’ ιδίαν ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έχει αποφασίσει ότι ο Trump είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να νικήσει τον Biden στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Τόσο τα ιδιωτικά τζετ του Trump όσο και του Musk εντοπίστηκαν στο ίδιο αεροδρόμιο στο Palm Beach της Φλόριντα, στις 2 Μαρτίου, πυροδοτώντας τις φήμες, οι οποίες στη συνέχεια «επιβεβαιώθηκαν» από τρεις διαφορετικές πηγές, σύμφωνα με τους Times.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της «Σούπερ Τρίτης», των αναμετρήσεων δηλαδή που πραγματοποιήθηκαν σε 15 Πολιτείες των ΗΠΑ και της αποχώρησης της μοναδικής αντιπάλου του, της Nikki Haley, ο Trump είναι πλέον βέβαιο πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα.
Αν και χρειάζεται πλέον λιγότερους από 200 αντιπροσώπους προκειμένου να κλειδώσει και επίσημα ότι θα είναι ένας από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας των ΗΠΑ – κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα στις εκλογές της 12ης Μαρτίου – ο Trump εκτιμάται πως στην αναμέτρηση με τον Biden, είναι το φαβορί για να επικρατήσει.
Οι εκλογικές νίκες του Trump είναι αναμφίβολα σημαντικές, ωστόσο η σημαντικότερη έχει να κάνει με την πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, το οποίο απέρριψε αιτήματα διαφόρων αμερικανικών Πολιτειών που ήθελαν να του απαγορεύσουν να… κατέβει ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές, κάτι που θα συνεπαγόταν και το τέλος της υποψηφιότητας του για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ.
Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε πως είναι δικαίωμα των Πολιτειών να αποκλείουν υποψηφίους από τις τοπικές εκλογές, αλλά όχι από τις ομοσπονδιακές.
Άρα το πρώτο και σημαντικότερο εμπόδιο, αυτό της νόμιμης συμμετοχής και διεκδίκησης της προεδρίας, ο Trump το ξεπέρασε.
Και κάπως έτσι ανοίγει ο δρόμος για την τελική νίκη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο θα επικυρώσει το χρίσμα στον Trump, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, προηγείται σε όλες τις Πολιτείες που θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης