Τελευταία Νέα
Διεθνή

Polyansky: Η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να δολοφονήσει τον Zelensky

Polyansky: Η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να δολοφονήσει τον Zelensky
«Εάν κάποιοι από εσάς ελπίζουν να απαλλαγούν από τον ηγέτη του καθεστώτος του Κιέβου με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να σας απογοητεύσω: αυτό δεν είναι στα σχέδιά μας», δήλωσε ο Polyansky
Η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να δολοφονήσει τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Dmitry Polyansky.
«Εάν κάποιοι από εσάς ελπίζουν να απαλλαγούν από τον ηγέτη του καθεστώτος του Κιέβου με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να σας απογοητεύσω: αυτό δεν είναι στα σχέδιά μας», δήλωσε ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Dmitry Polyansky.
"Πιστεύετε πραγματικά ότι αν θέλαμε να χτυπήσουμε την αυτοκινητοπομπή του Zelensky, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε;
Προσπαθήστε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, αλλά να είστε ειλικρινείς", είπε ο Polyansky μιλώντας στη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Ουκρανία.
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι γνωρίζετε καλά ότι ένα παρόμοιο χτύπημα [σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Οδησσό] κατέστρεψε ένα κέντρο παραγωγής που κατασκεύαζε ναυτικά drones, συναρμολογώντας τα από εξαρτήματα που παρέχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο», συνέχισε.
«Αυτός ο στόχος ήταν πολύ πιο σημαντικός για εμάς σε σύγκριση με τον Zelensky, ο οποίος συνεχίζει να περιφέρεται κατά μήκος της πρώτης γραμμής βγάζοντας selfie σε πόλεις πριν απελευθερωθούν από τα ρωσικά στρατεύματα», σημείωσε ο Polyansky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης