Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγικό περιστατικό στη Γάζα - Συνεθλίβησαν από ρίψη ανθρωπιστικής βοήθειας, τουλάχιστον πέντε νεκροί

Τραγικό περιστατικό στη Γάζα - Συνεθλίβησαν από ρίψη ανθρωπιστικής βοήθειας, τουλάχιστον πέντε νεκροί
Το αλεξίπτωτο που χρησιμοποιήθηκε για τη ρίψη της βοήθειας δεν άνοιξε, με αποτέλεσμα τα κουτιά να πέσουν πάνω σε ανθρώπους
Σαν να μην έφταναν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, οι κάτοικοι της Γάζας έγιναν μάρτυρες κι ενός τραγικά ατυχούς περιστατικού, καθώς πέντε τουλάχιστον Παλαιστίνιοι συνεθλίβησαν από πακέτα ανθρωπιστικής βοήθεας που ερίφθησαν στον παλαιστινιακό θύλακα.
Το αλεξίπτωτο που χρησιμοποιήθηκε για τη ρίψη της βοήθειας δεν άνοιξε, με αποτέλεσμα τα κουτιά να πέσουν πάνω σε ανθρώπους που συγκεντρώνονταν σε μεγάλους αριθμούς για να συλλέξουν τη βοήθεια, μεταδίδει ο ανταποκριτής του Al Jazeera.


Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και αργότερα πέθαναν στο νοσοκομείο Kamal Adwan, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
«Αυτή είναι η τραγωδία που βιώνουν οι άνθρωποι στα βόρεια της Γάζας. Όχι μόνο έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη τροφίμων και ιατρικών προμηθειών, αλλά καθώς περιμένουν πακέτα με τρόφιμα είτε στοχοποιούνται από τον ισραηλινό στρατό είτε σκοτώνονται από ένα μη λειτουργικό αλεξίπτωτο», πρόσθεσε ο ανταποκριτής του διεθνούς μέσου από τη Rafah.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης