Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Ρωσία): Οι Αγγλοσάξονες στηρίζουν τη δράση τρομοκρατών στον Καύκασο

Patrushev (Ρωσία): Οι Αγγλοσάξονες στηρίζουν τη δράση τρομοκρατών στον Καύκασο
«Η αγγλοσαξονική προπαγάνδα αποκαλεί υποκριτικά τους τρομοκράτες μαχητές της ελευθερίας», τονίζει ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Η αγγλοσαξονική προπαγάνδα δοξάζει υποκριτικά τους τρομοκράτες και τους αποκαλεί μαχητές της ελευθερίας, με την προϋπόθεση ότι δρουν εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Nikolay Patrushev μιλώντας στην πρωτεύουσα της Ινγκουσετίας, Magas , σε μια συνάντηση για θέματα ασφάλειας στις περιοχές της Ομοσπονδιακή Περιφέρεια Βορείου Καυκάσου.
Σημείωσε ότι οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, κυρίως εκείνες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας συνήθιζαν να υποστηρίζουν και να συντονίζουν τις δραστηριότητες των τρομοκρατών στον Βόρειο Καύκασο με κάθε δυνατό τρόπο.
«Η αγγλοσαξονική προπαγάνδα εκείνα τα χρόνια, και ακόμη και τώρα, αποκαλεί υποκριτικά τους τρομοκράτες μαχητές της ελευθερίας, εξυμνεί τους φρενήρεις εθνικιστές και διαβόητες προσωπικότητες, εφόσον οι ενέργειές τους στρέφονται κατά της Ρωσίας», επεσήμανε ο Patrushev.
«Μια άλλη επιβεβαίωση αυτού είναι η  αναμνηστική πλακέτας για τον πρώην ηγέτη των τρομοκρατών Johar Dudayev στην περιοχή Poltava της Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους», δήλωσε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης