Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεκαθαρίζει ο Medvedev για την αυτοκινητοπομπή Μητσοτάκη - Zelensky: Αν είχε τεθεί ως στόχος, θα είχε... χτυπηθεί - Είναι προφανές

Ξεκαθαρίζει ο Medvedev για την αυτοκινητοπομπή Μητσοτάκη - Zelensky: Αν είχε τεθεί ως στόχος, θα είχε... χτυπηθεί - Είναι προφανές
Δεν έγινε επίθεση στην αυτοκινητοπομπή στην Οδησσό δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Κανείς δεν σχεδίαζε να χτυπήσει την αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Zelensky, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.
«Όλα είναι προφανή. Και το γεγονός ότι δεν έγινε επίθεση στην αυτοκινητοπομπή στην Οδησσό. Και το γεγονός ότι αν είχε τεθεί ως στόχος, θα είχε χτυπηθεί», έγραψε ο Medvedev στο Telegram, σχολιάζοντας τα γεγονότα της 6ης Μαρτίου στην Οδησσό και τα όσα φημολογήθηκαν για την αυτοκινητοπομπή του Zelensky.
Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη χθες στην Οδησσό ενώ όπως αναφέρθηκε ρουκέτα έπεσε 200 μέτρα μακριά από την αυτοκινητοπομπή.

Οι... απειλές Μητσοτάκη σε μια πυρηνική υπερδύναμη

Μία ημέρα,μετά τις εκρήξεις στην Οδησσό, όταν βρισκόταν εκεί και η ελληνική αποστολή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε στο Βουκουρέστι στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Ήμουν στην Οδησσό με τον πρόεδρο Zelensky χθες όταν ένας βαλλιστικός πύραυλος χτύπησε το λιμάνι. Νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα μήνυμα για το Κρεμλίνο: Δεν θα φοβηθούμε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία και τους γενναίους πολίτες της για όσο χρειαστεί. Και παραμένουμε ενωμένοι σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η Ευρώπη επέδειξε μια ενότητα πρωτοφανή όσον αφορά στην κρίση στην Ουκρανία και οι εχθροί μας δεν το περίμεναν αυτό. «Στηρίζουμε στρατιωτικά και οικονομικά την Ουκρανία και στέλνουμε το μήνυμα ότι καμία παραβίαση του διεθνούς δικαίου δεν θα γίνει δεκτή από την ευρωπαϊκή οικογένεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης