Τελευταία Νέα
Διεθνή

Francois Hollande (Πρώην Πρόεδρος Γαλλίας): Μιλήστε λιγότερο και δράστε καλύτερα, δώστε περισσότερα στους Ουκρανούς

Francois Hollande (Πρώην Πρόεδρος Γαλλίας): Μιλήστε λιγότερο και δράστε καλύτερα, δώστε περισσότερα στους Ουκρανούς
Οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να επιδείξουν μεγαλύτερη ενότητα στην υποστήριξη του Κιέβου υποστήριξε ο Hollande
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande δήλωσε ότι το Παρίσι δεν πρέπει να μιλάει για τα σχέδιά του για στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο.
«Η θέση μου στα στρατιωτικά ζητήματα είναι η εξής: μιλάμε λιγότερο και ενεργούμε καλύτερα.
Μη μιλάμε για αυτό που κάνουμε.
Έτσι θα επιτύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα» τόνισε ο Francois Hollande.
Έτσι σχολίασε ο Francois Hollande τις δηλώσεις Macron για το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Francois Hollande, οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να επιδείξουν μεγαλύτερη ενότητα στην υποστήριξη του Κιέβου.
Ο πρώην αρχηγός της Γαλλίας υπενθύμισε ότι επικοινώνησε πολύ με τον Ρώσο πρόεδρο Putin και πιστεύει ότι η ενιαία θέση των Ευρωπαίων «θα τον κάνει να συλλογιστεί».
«Η μόνη δυνατή απάντηση είναι να δείξουμε ότι είμαστε με τους Ουκρανούς με απόλυτη αλληλεγγύη, ότι τους παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη, χωρίς να συμμετέχουμε εμείς οι ίδιοι σε καμία μάχη», είπε ο Francois Hollande.
Ο Francois Hollande εξέφρασε την ελπίδα ότι η Γερμανία θα «δράσει πιο γρήγορα για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της» προς τους Ουκρανούς.
Η Γαλλία, είπε, θα πρέπει να παράσχει όσο το δυνατόν περισσότερη στρατιωτική βοήθεια, «συμπεριλαμβανομένου του πιο εξελιγμένου εξοπλισμού».
Μιλώντας για τις ευρωπαϊκές χώρες συνολικά, κάλεσε τους συμμάχους να εξετάσουν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν αποφασίζουν να στείλουν εξοπλισμό ή να παράσχουν άλλη βοήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης