Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Να απαντήσουν Λευκός Οίκος και State Department για τα F-35 στην Ουκρανία

Ρωσία: Να απαντήσουν Λευκός Οίκος και State Department για τα F-35 στην Ουκρανία
Η Δύση εμπλέκεται ενεργά στη διαχείριση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων υποστήριξε η Maria Zakharova
Ο Λευκός Οίκος και το State Department πρέπει να απαντήσουν σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως αμερικανικά F-35 έκαναν πτήσεις πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Maria Zakharova.
«Έγιναν γνωστές νέες λεπτομέρειες για την εμπλοκή των ΗΠΑ στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Στις 4 Μαρτίου, δημοσίευμα του Bulgarian Military επικαλέστηκε τα λόγια του Υπουργού Άμυνας της Σιγκαπούρης σχετικά με την ανάπτυξη αμερικανικών αεροσκαφών F-35 αεροσκάφη πάνω από το ουκρανικό έδαφος προκειμένου να «προσδιορίσουν την ακριβή θέση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων και να μεταφέρουν δεδομένα πληροφοριών σε χώρες του ΝΑΤΟ.
Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτές τις μέρες, ενδεχομένως σήμερα ή αύριο, ο Λευκός Οίκος και το State Department θα απαντήσουν στην ερώτηση των δικών τους δημοσιογράφων, γιατί το αμερικανικό κοινό ενδιαφέρεται για το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα» υποστήριξε η Zakharova.
«Έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό για την άμεση και ενεργή συμμετοχή του στρατιωτικού προσωπικού της Δύσης στη διαχείριση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, στον σχεδιασμό των επιχειρήσεων τους, στην επιλογή στόχων» υπογράμμισε η Zakharova, αναφέροντας πως κανείς δεν μπορεί να κρύψει τα πραγματικά γεγονότα κάτω από το χαλί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης