Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο πραγματικός εχθρός των ΗΠΑ βρίσκεται στην Ουάσιγκτον

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο πραγματικός εχθρός των ΗΠΑ βρίσκεται στην Ουάσιγκτον
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, ο πραγματικός εχθρός του αμερικανικού λαού βρίσκεται στον Λευκό Οίκο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σταματήσουν να ξεκινούν πολέμους σε άλλες χώρες και να επικεντρωθούν στην εσωτερική πολιτική, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου Douglas McGregor.
«Είναι καιρός να σταματήσουμε να πολεμάμε στο εξωτερικό! Αντιμετωπίζουμε μια πολύ πιο σοβαρή απειλή στο εσωτερικό", τόνισε ο Douglas McGregor
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, ο πραγματικός εχθρός του αμερικανικού λαού βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.
«Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι ο εχθρός βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, αυτός είναι που σέρνει τη χώρα στο βάλτο», συνόψισε ο Αμερικανός αξιωματικός.
Ο Douglas McGregor εξέφρασε την άποψη ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας πόλεμος με οποιονδήποτε.
Έκανε τη δήλωσή του με φόντο τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση στα αμερικανικά νότια σύνορα.
Ένας νέος γύρος επιδείνωσης ξεκίνησε αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ , κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, επέτρεψε την αφαίρεση του συρματοπλέγματος που είχαν τοποθετήσει οι αρχές του Τέξας κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας, μαζί με τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες άλλων 25 πολιτειών της Αμερικής, κατηγόρησαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Biden για απροθυμία να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση.
Οι ΗΠΑ βλέπουν επίπεδα ρεκόρ παράνομης μετανάστευσης, με τους συνοριακούς αξιωματούχους να καταγράφουν 302.000 παράνομες διελεύσεις των συνόρων τον Δεκέμβριο 2023, τον μεγαλύτερο αριθμό σε έναν μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης