Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hezbollah: Προειδοποίηση για μπαράζ από πυραυλικές επιθέσεις στις ισραηλινές πόλεις μέσω Whatsapp

Hezbollah: Προειδοποίηση για μπαράζ από πυραυλικές επιθέσεις στις ισραηλινές πόλεις μέσω Whatsapp
«Έχουμε στραμμένους τους πυραύλους μας εναντίον σας» προειδοποιεί η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου
Κάτοικοι του βορείου Ισραήλ έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα,μέσω της εφαρμογής Whatsapp, βίντεο της Hezbollah, που προειδοποιούσε για μαζικές πυραυλικές επιθέσεις στις ισραηλινές πόλεις βορείως της Χάιφα, όπως μεταδόθηκε στο Ισραήλ.
Το βίντεο περιείχε γραφικές παραστάσεις με σκηνές καταστροφής που συνοδεύονταν από φράσεις στην αγγλική γλώσσα όπως «Προειδοποίηση» και «Έχουμε στραμμένους τους πυραύλους μας εναντίον σας».
Στο βίντεο εμφανίζεται κάτοψη της ισραηλινής πόλης Τσφατ, έδρα της Στρατιωτικής Διοίκησης του Βορείου Ισραήλ, εγκαταστάσεις της οποίας έχουν ήδη πληγεί πριν από δύο εβδομάδες από ρουκέτες της Hezbollah.
Όπως μεταδίδει η κρατική ισραηλινή τηλεόραση, παρόμοια βίντεο της σιιτικής οργάνωσης του Λιβάνου είχαν σταλεί πριν από εβδομάδες στα κινητά τηλέφωνα δημάρχων και κοινοταρχών πόλεων και κωμοπόλεων της μεθορίου Ισραήλ-Λιβάνου, γεγονός που δεν είχε δημοσιοποιηθεί ποτέ κατά το παρελθόν.
Η αποστολή βίντεο της Hezbollah μέσω Whatsapp συνοδεύεται από μία σειρά έντονων εκτοξεύσεων πυραύλων κατά του βορείου Ισραήλ το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ νωρίτερα σήμερα ισραηλινό πολεμικό αεροπλάνο τύπου F-15 κατέρριψε drone που είχε εκτοξευθεί από τη Συρία και είχε παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης