Τελευταία Νέα
Διεθνή

Meta: Επανήλθαν Facebook και Messenger - Παραμένουν τα προβλήματα στο Instagram

Meta: Επανήλθαν Facebook και Messenger - Παραμένουν τα προβλήματα στο Instagram
Το «κρασάρισμα» στα προφίλ παρατηρήθηκε παγκοσμίως
Επιλύθηκε πριν από λίγο η σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Meta που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η είσοδος στα προφίλ εκατομμύρια χρηστών για περίπου 1,5 ώρα.
Την ίδια ώρα, παραμένει μη πλήρως λειτουργική η περιήγηση και επικοινωνία μέσω instagram
Η βλάβη καταγράφηκε μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος καθώς χρήστες, «πετάχθηκαν» από τους λογαριασμούς τους σε facebook ή Messenger και αδυνατούν έκτοτε να έχουν πρόσβαση.
Το «κρασάρισμα» στα προφίλ παρατηρήθηκε μαζικά τόσο στην Ελλάδα όσο και άλλες γωνιές του πλανήτη.
Ενδεικτικά, σύμφωνα με το downdetector, οι αναφορές για προβλήματα σε Facebook και Instagram έχουν «εκτοξευθεί» από τις 17:00 και μετά.
Παρομοίως, προβλήματα σύνδεσης παρατηρήθηκαν και στο instagram στο οποίο σύντομα η είσοδος κατέστη εφικτή με τα προβλήματα επικοινωνίας και αδυναμία φόρτωσης περιεχομένου να συνεχίζονται ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα.
To γεγονός ότι το πρόβλημα εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε Facebook και Instagram υποδηλώνει ότι επρόκειτο για κεντρική δυσλειτουργία των υποδομών της Meta Platforms, στην οποία ανήκουν οι δύο υπηρεσίες.
Μέχρι στιγμής η Meta δεν έχει διευκρινίσει τη φύση του προβλήματος, ούτε έχει ενημερώσει για το πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία των υπηρεσιών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης