Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk «τρολάρει» Zuckerberg για το Facebook: Ξέρουμε γιατί είστε όλοι στο X τώρα...

Musk «τρολάρει» Zuckerberg για το Facebook: Ξέρουμε γιατί είστε όλοι στο X τώρα...
Το Twitter [που πλέον λέγεται Χ] έγραψε σε ανάρτησή του το εξής: «Γνωρίζουμε γιατί είστε όλοι μέσα αυτή τη στιγμή»
Με ένα αιχμηρή ανάρτηση απάντησε, το απόγευμα της Τρίτης (05/03), το Twitter του Elon Musk στη Meta του Zuckerberg, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο στη λειτουργία του Facebook, του Messenger και του Instagram.
Συγκεκριμένα, το Twitter [που πλέον λέγεται Χ] έγραψε σε ανάρτησή του το εξής: «Γνωρίζουμε γιατί είστε όλοι μέσα αυτή τη στιγμή».
twitter_meta_5_mar_2024_055e5.webp


Παγκόσμια προβλήματα σε Facebook, Messenger και Instagram

Το Facebook, το Messenger και το Instagram της Meta δεν λειτουργούν παγκοσμίως, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως επισημαίνεται, το DownDetector το οποίο παρακολουθεί τη λειτουργία διάφορων ιστοσελίδων, δείχνει ότι πάνω από 200.000 Αμερικανοί έχουν προβλήματα με το Facebook. Φυσικά, προβλήματα πρόσβασης στις εφαρμογές της Meta εντοπίζονται και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Προ ολίγου, η εταιρία Meta εξέδωσε την πρώτη σχετική της ανακοίνωση, η οποία εμφανίζεται όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, αν και το μήνυμα αυτό εμφανίζεται σποραδικά.
Έτσι, σε ανακοίνωσή της, η Meta τονίζει: «Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για τον λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης