Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γεγονός η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate Middleton μετά το σοβαρό χειρουργείο (φωτ.)

Γεγονός η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate Middleton μετά το σοβαρό χειρουργείο (φωτ.)
Η Kate Middleton σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα
Η Kate Middleton θα παραστεί στο Trooping the Color, τη μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουεστμινστερ που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου, ως μέρος της επιστροφής στα βασιλικά της καθήκοντα, επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας. 
Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της κοντά στο Ουίνδσορ σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. Η φωτογραφία δείχνει τη μελλοντική βασίλισσα με γυαλιά ηλίου να κάθεται στη θέση του συνοδηγού δίπλα στη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον σε ένα μαύρο Audi 4x4.
Καταγραφή_1222.PNG
Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «Το παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά».
Η Kate Middleton σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα. Την ίδια στιγμή ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να φτάνει στη βασιλική κατοικία Clarence House καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης