Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε στοιχήματα στα Όσκαρ επιδίδονται οι Αμερικανοί - Το φαινόμενο Barbenheimer

Σε στοιχήματα στα Όσκαρ επιδίδονται οι Αμερικανοί - Το φαινόμενο Barbenheimer
Τα στοιχήματα για τις υψηλότερες διακρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας ξεκίνησαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 2019
Μετά από μια καλοκαιρινή αναμέτρηση στο box office, η μάχη «Barbenheimer» έχει μεταφερθεί στους διαδικτυακούς ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το Νιου Τζέρσεϊ, η Μασαχουσέτη και πέντε άλλες πολιτείες επιτρέπουν το ποντάρισμα στα Βραβεία Όσκαρ αυτής της Κυριακής, όπου η «Barbie» και το «Oppenheimer» θα διαγωνιστούν για την καλύτερη ταινία.
Η δημοτικότητα του "Barbie" και του "Oppenheimer" πιθανότατα θα μεταφραστεί σε ρεκόρ ποσών για τα Όσκαρ, δήλωσε ο Bill Speros, ανώτερος αναλυτής στοιχημάτων στο Bookies.com, έναν ιστότοπο που ανήκει στον όμιλο Gambling.com.
Τα στοιχήματα για τις υψηλότερες διακρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας ξεκίνησαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 2019.
Φέτος "είναι η πρώτη ευκαιρία για τους ανθρώπους να στοιχηματίσουν σε δύο ταινίες, που είχαν πραγματική μαζική απήχηση", είπε ο Speros.
«Έχουμε δύο ταινίες που έχουν δει όλοι», ανέφερε.

Αύξηση των χρημάτων σε στοιχήματα

Ο τζόγος βρίσκεται σε άνοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2018, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο άνοιξε τον δρόμο για τα αθλητικά στοιχήματα να επεκταθούν σε εθνικό επίπεδο.
Οι κρατικοί αξιωματούχοι το προώθησαν ως έναν τρόπο για να ενισχύσουν τα φορολογικά έσοδα και να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τα παράνομα στοιχήματα, παρά τους κινδύνους οικονομικών ζημιών για τους παίκτες.
Αν και τα ακριβή στοιχεία δεν αποκαλύπτονται, το Super Bowl του περασμένου μήνα αναμενόταν να αντλήσει στοιχήματα 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έρευνα που κυκλοφόρησε από την Αμερικανική Ένωση Παιγνίων.
Το στοίχημα στα Όσκαρ είναι ένα μικρό κλάσμα αυτού - "θα λάβετε περισσότερα χρήματα σε έναν αγώνα της κανονικής σεζόν στο ΝΒΑ", είπε ο Speros - αλλά δίνει στα καζίνο την ευκαιρία να προσελκύσουν παίκτες που δεν ενδιαφέρονται για αθλητικά γεγονότα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης