Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Απίθανο να λάβει το Κίεβο τους γερμανικούς πυραύλους Taurus

Politico: Απίθανο να λάβει το Κίεβο τους γερμανικούς πυραύλους Taurus
Μετά τη διαρροή συνομιλίας Γερμανών στρατιωτικών για πλήγμα στη Γέφυρα της Κριμαίας
Μετά τη διαρροή της συνομιλίας των Γερμανών στρατιωτικών αξιωματούχων σχετικά με μια πυραυλική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας, είναι απίθανο, τουλάχιστον προς το παρόν, να λάβει το Κίεβο τους γερμανικούς πυραύλους Taurus υποστηρίζει το Politico.
Σύμφωνα με το Politico, η αντιπολίτευση στη Γερμανία θα ζητήσει έρευνα για το θέμα και για το εάν πραγματικά ο καγκελάριος Scholz ήταν ειλικρινής σχετικά με το γιατί δεν παρείχε τους πυραύλους αυτούς στην Ουκρανία.
«Αλλά αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, αν όχι μήνες, και θα βοηθήσει ελάχιστα την Ουκρανία» τονίζει το δημοσίευμα.
Σημειώνεται πως ο Γερμανός καγκελάριος έχει διαμηνύσει πως το Βερολίνο δεν πρόκειται να στείλει τους πυραύλους Taurus στην Ουκρανία, ιδιαίτερα εάν αυτό έχει ως προϋπόθεση την παρουσία Γερμανών στρατιωτών για τον χειρισμό τους.
Πριν λίγες ημέρες διέρρευσε συνομιλία Γερμανών ανώτερων αξιωματούχων του στρατού, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρονταν στην αποστολή 100 πυραύλων Taurus και σε ένα επικείμενο πλήγμα στη Γέφυρα της Κριμαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης