Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson (Δημοσιογράφος ΗΠΑ): Η Αμερική αντιμετωπίζει τη μοίρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας…

Tucker Carlson (Δημοσιογράφος ΗΠΑ): Η Αμερική αντιμετωπίζει τη μοίρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας…
Οι ΗΠΑ έχουν κατακλυστεί από δεκάδες εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, τουλάχιστον 7,2 εκατομμύρια σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, από τότε που ο Πρόεδρος Biden ανέλαβε τα καθήκοντά του
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη μοίρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η κρίση με την παράνομη μετανάστευση και η πιθανότητα στρατιωτικής θητείας σε μη αμερικανούς πολίτες θα οδηγήσει σε κατάρρευση, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson.
«Πώς έπεσε η Ρώμη;
Οι ιστορικοί συζητούν αυτό το ζήτημα για σχεδόν 2.000 χρόνια, αλλά όλοι συμφωνούν ότι ένας από τους λόγους είναι προφανής.
Ο ρωμαϊκός στρατός και οι λεγεώνες του κυριαρχούνταν από μη πολίτες, οι οποίοι, στο τέλος, επειδή δεν ήταν πιστοί στη Ρώμη, επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης.
Έχοντας αυτό κατά νου, ας εξετάσουμε μια σειρά γεγονότων:
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατακλυστεί από δεκάδες εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, τουλάχιστον 7,2 εκατομμύρια σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, από τότε που ο Πρόεδρος Biden ανέλαβε τα καθήκοντά του».
Σύμφωνα με τον Tucker Carlson, ο αριθμός των λαθρομεταναστών ξεπερνά τον πληθυσμό 32 πολιτειών.
Σε ένα νέο βίντεο, ο Carlson καταδίκασε την πρωτοβουλία ενός από τους βουλευτές του Κογκρέσου να νομοθετήσει την ευκαιρία για τους μετανάστες να αποκτήσουν υπηκοότητα αφού υπηρετήσουν στο στρατό.
Οι ΗΠΑ βλέπουν επίπεδα ρεκόρ παράνομης μετανάστευσης, με τους συνοριακούς αξιωματούχους να καταγράφουν 302.000 παράνομες διελεύσεις των συνόρων τον Δεκέμβριο 2023, τον μεγαλύτερο αριθμό σε έναν μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης