Τελευταία Νέα
Διεθνή

FAZ: H διαρροή μιας συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών έπληξε τη φήμη της Γερμανίας μεταξύ των συμμάχων της

FAZ: H διαρροή μιας συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών έπληξε τη φήμη της Γερμανίας μεταξύ των συμμάχων της
Για τη γερμανική κυβέρνηση, τη Bundeswehr και τη συνολική φήμη της Γερμανίας ως αξιόπιστου συμμάχου, μια τέτοια αποτυχία είναι μια πραγματική καταστροφή
Η δημοσιοποίηση σχεδίων μεταξύ του γερμανικού στρατού σχετικά με πιθανά χτυπήματα στη Γέφυρα της Κριμαίας προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη φήμη του Βερολίνου μεταξύ των δυτικών συμμάχων του, τονίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
«Για τη γερμανική κυβέρνηση, τη Bundeswehr και τη συνολική φήμη της Γερμανίας ως αξιόπιστου συμμάχου, μια τέτοια αποτυχία είναι μια πραγματική καταστροφή», σημείωσε η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Η δημοσιοποίηση των διαλόγων, αποτελεί σοβαρή απόδειξη της ενεργού συμμετοχής δυτικών χωρών στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Εξαιτίας αυτού, μια διαρροή θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή δυσαρέσκεια από ΗΠΑ και Βρετανία, που προτιμούν να μην διαφημίζουν την παρουσία των στρατιωτών τους… στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Επιπλέον, η Frankfurter Allgemeine Zeitung φοβάται ότι η Ρωσία θα μπορέσει εύκολα να υποκλέψει και να δημοσιεύσει οποιεσδήποτε άλλες πολιτικά ευαίσθητες δηλώσεις Γερμανών στρατιωτικών και πολιτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης