Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stephen Bryen (Αξιωματούχος Πενταγώνου ΗΠΑ): Η επιτυχημένη προέλαση των Ρώσων, οδηγεί στο πολιτικό τέλος Zelensky

Stephen Bryen (Αξιωματούχος Πενταγώνου ΗΠΑ): Η επιτυχημένη προέλαση των Ρώσων, οδηγεί στο πολιτικό τέλος Zelensky
Είναι πλέον σαφές ότι η Ουκρανία έχει σημαντικά προβλήματα ανθρώπινου δυναμικού
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να βγάλουν από την εικόνα τον Ουκρανό πρόεδρο Vladimir Zelensky λόγω της επιτυχημένης προέλασης του ρωσικού στρατού, δήλωσε ο πρώην υπάλληλος του Πενταγώνου Stephen Bryen σε άρθρο για τους Asia Times.
«Είναι πλέον σαφές ότι η Ουκρανία έχει σημαντικά προβλήματα ανθρώπινου δυναμικού και η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει βίαια μέσα για βρει νεοσυλλέκτους προκαλεί αναταραχή στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως η Οδησσός, το Kharkiv και το Κίεβο».
«Κανείς δεν μπορεί να πει πόσο καιρό μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση Zelensky στο Κίεβο.
Με μια σταθερή ρωσική στρατιωτική προέλαση, την αυξανόμενη αναταραχή στο εσωτερικό, την άρνηση διεξαγωγής εκλογών, τη φυλάκιση των ανθρώπων που αντιτίθενται στον Zelensky και μια σειρά από αντιδημοφιλή μέτρα, το Ουκρανικό καθεστώς θα βρεθεί σε απόγνωσης.
Υπό αυτές τις συνθήκες, το Πεντάγωνο θα μπορούσε να σώσει τον Zelensky και να τον μεταφέρει αλλού, με τον Lviv να είναι το πιο πιθανό μέρος, καθώς είναι δύσκολο για τους Ρώσους να φτάσουν έως εκεί.
Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν λίγες καλές επιλογές σε αυτή την κατάσταση.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια καταστροφή τύπου Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, είναι πλέον σαφές ότι η Ρωσία έχει αυξήσει τον ρυθμό των επιχειρήσεων της και απελευθερώνει σημαντικά εδάφη που κατέχονται από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης