Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ακροδεξιός υπουργός ζητά τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων

Ισραήλ: Ακροδεξιός υπουργός ζητά τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων
Εκπρόσωποι των ΗΠΑ, του Κατάρ, της Αιγύπτου και της Hamas συνέχισαν σήμερα 4/3 στο Κάιρο τις διαπραγματεύσεις
Σχετικά Άρθρα
Τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων της Hamas, ζήτησε ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ Itamar Ben-Gvir, ενώ εκτίμησε ότι η χώρα του, πρέπει να προχωρήσει σε νέα φάση στρατιωτικών επιχειρήσεων με «σφοδρές μάχες», σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.
Σημειώνεται πως εκπρόσωποι των ΗΠΑ, του Κατάρ, της Αιγύπτου και της Hamas συνέχισαν σήμερα 4/3 στο Κάιρο τις διαπραγματεύσεις με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας.
Η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι μια συμφωνία ανακωχής «βρίσκεται ήδη στο τραπέζι», έχει εγκριθεί από το Ισραήλ και αναμένεται η υπογραφή της από τα μέλη της Hamas.
Ωστόσο, οι εμπλεκόμενες πλευρές, έδωσαν στην δημοσιότητα ελάχιστες πληροφορίες για την πρόοδο που έχει καταγραφεί στις διαπραγματεύσεις.
Μετά την άφιξη της αντιπροσωπείας της Hamas, ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι η συμφωνία «δεν έχει ακόμη επιτευχθεί».
Από την πλευρά των Ισραηλινών δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ούτε η συμμετοχή ισραηλινής αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης