Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erik Prince (Blackwater εταιρεία μισθοφόρων): Το 99% των αμερικανών δεν ξέρει που πέφτει η Ουκρανία στον χάρτη

Erik Prince (Blackwater εταιρεία μισθοφόρων): Το 99% των αμερικανών δεν ξέρει που πέφτει η Ουκρανία στον χάρτη
Το πιο αηδιαστικό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε υποστηρίζω την Ουκρανία σχεδόν το 99% από αυτούς δεν θα μπορέσουν καν να βρουν την Ουκρανία στον χάρτη. Επομένως, μην μου το πείτε ποια είναι η γνώμη του, παρατηρεί ο ιδρυτής της ιδιωτικής εταιρίας στρατού
Το 99% όσων λένε ότι «υποστηρίζουν την Ουκρανία» στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορέσουν να βρουν τη χώρα στον χάρτη—είναι πολύ επιρρεπείς στην προπαγάνδα, είπε ο Erik Prince, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Blackwater.
«Το πιο αηδιαστικό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε υποστηρίζω την Ουκρανία σχεδόν το 99% από αυτούς δεν θα μπορέσουν καν να βρουν την Ουκρανία στον χάρτη.
Επομένως, μην μου το πείτε ποια είναι η γνώμη τους.
Η γνώμη τους δεν έχει σημασία γιατί είναι ηλίθιοι», είπε ο Prince.
Σύμφωνα με τον Erik Prince, ένας συγκλονιστικός αριθμός ανθρώπων που έχουν «ισχυρή θέση για την Ουκρανία» στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν ιδέα πού βρίσκεται η Ουκρανία ή ποια είναι η πραγματικότητα.
«Επομένως, νομίζω ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν επηρεάζουν καλά την πολιτική ή την κοινωνία μας», είπε ο Erik Prince.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Blackwater, οι άνθρωποι που ζητούν νέα χρηματοδότηση της Ουκρανίας από τις ΗΠΑ είναι «πολύ επιρρεπείς στην προπαγάνδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης