Διεθνή

David Sachs (Αμερικανός δισεκατομμυριούχος): Εάν εκλεγεί ο Biden θα στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία

David Sachs (Αμερικανός δισεκατομμυριούχος): Εάν εκλεγεί ο Biden θα στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία
Ο Biden αρχικά ήταν αντίθετος στην αποστολή μαχητικών αεροσκαφών F-16 , τανκς Abrams και πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία με το σκεπτικό ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος... αλλά τα έχει ήδη στείλει όλα αυτά, δηλώνει ο Αμερικανός επενδυτής
Ο πρόεδρος Biden θα στείλει στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ στην Ουκρανία εάν επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο κοινωνικό δίκτυο X ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος David Sachs.
«Ο Biden αρχικά ήταν αντίθετος στην αποστολή μαχητικών αεροσκαφών F-16 , τανκς Abrams και πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία με το σκεπτικό ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Τα έχει ήδη στείλει όλα αυτά»
Σύμφωνα με τον David Sachs, η αποστολή χερσαίων στρατευμάτων παραμένει «το μόνο ταμπού», αλλά ο Γάλλος πρόεδρος Macron έχει ήδη θέσει αυτό το θέμα.
Επιπλέον, λαμβάνουμε πληροφορίες «καθημερινά» ότι οι ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ επιχειρούν ήδη στην Ουκρανία.
«Ο Biden δεν μπορεί να το κάνει να στείλει στρατεύματα πριν από τις εκλογές γιατί θα ήταν πολύ αντιδημοφιλές.
Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν επανεκλεγεί, θα στείλει χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία» τόνισε ο David Sachs.
Τον Μάρτιο του 2022, ο Biden δήλωσε ότι η αποστολή επιθετικού εξοπλισμού, αεροπλάνων και τανκς με αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα σήμαινε την έναρξη του τρίτου παγκόσμιου πολέμου.
Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Biden απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταφοράς μαχητικών F-16 στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επειδή «δεν τα χρειάζονται».
Ταυτόχρονα, η πρώτη παρτίδα αμερικανικών αρμάτων μάχης Abrams παραδόθηκε στην Ουκρανία τον Σεπτέμβριο του 2023, συνολικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν να προμηθεύσουν 31 άρματα μάχης στο Κίεβο.
Τον Αύγουστο του 2023, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενέκριναν τη μεταφορά F-16 στην Ουκρανία από τη Δανία και την Ολλανδία, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα τα παραλάβουν από τρίτες χώρες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης πιλότων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης