Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dodik (Βοσνία): Αδιανόητη η δήλωση Macron για στρατό στην Ουκρανία – Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Dodik (Βοσνία): Αδιανόητη η δήλωση Macron για στρατό στην Ουκρανία – Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
Η  Δύση εξοπλίζει επίμονα τον εχθρό της Ρωσίας και διεξάγει τον πόλεμο της βλάπτοντας την Ουκρανία και τον λαό της που υποφέρει δήλωσε ο πρόεδρος των Σέρβων της Βοσνίας
Σχετικά Άρθρα
Η Μόσχα αγωνίζεται ανοιχτά για την επίτευξη ειρήνης, ενώ οι δυτικές χώρες υποστηρίζουν τη σύγκρουση προκαλώντας σοβαρή ζημιά στην Ουκρανία και τον λαό της, δήλωσε ο Milorad Dodik, πρόεδρος της Δημοκρατίας Srpska (οντότητα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Β-Ε), μετά από συνομιλίες με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Sergey Lavrov.
«Είχαμε εποικοδομητικές συνομιλίες. Η ρωσική πλευρά πάντα φιλοδοξεί να διασφαλίσει ότι η ειρήνη θα επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε, η Δύση εξοπλίζει επίμονα τον εχθρό της Ρωσίας και διεξάγει τον πόλεμο της βλάπτοντας την Ουκρανία και τον λαό της που υποφέρει.
Εδώ και καιρό υποστηρίζουν συνεχώς ορισμένες δυνάμεις στην Ουκρανία, ώστε αυτές να μην συμφωνήσουν να καθίσουν στο τραπέζι και να βρουν μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων», είπε ο Dodik στο τηλεοπτικό κανάλι RTPS.
«Θα μπορούσατε επίσης να ακούσετε τη δήλωση του Macron , η οποία είναι σχεδόν αδιανόητη, ότι είναι έτοιμος να στείλει τα στρατεύματά του στην Ουκρανία.
Αυτό σίγουρα θα πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Srpska.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης