Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kupyansk - Βομβαρδιστικό αεροσκάφος των Ρώσων κατέστρεψε σημαντική στρατηγική εγκατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Kupyansk - Βομβαρδιστικό αεροσκάφος των Ρώσων κατέστρεψε σημαντική στρατηγική εγκατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Το συγκεκριμένο πέρασμα, που χρησιμοποιήθηκε ενεργά από τα ουκρανικά στρατεύματα για τη μεταφορά προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού στη δεξιά όχθη του Oskol
Κατά τις τρέχουσες εχθροπραξίες στο μέτωπο της Ουκρανίας, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν τις ενεργές επιχειρήσεις εναντίον ουκρανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υποδομών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βομβαρδιστικό αεροσκάφος των Ρωσικών Δυνάμεων κατέστρεψε με επιτυχία μια σημαντική στρατηγική εγκατάσταση - πρόκειται για μια γέφυρα που διέσχιζε τον ποταμό Oskol μεταξύ Osinovo και Kupyansk-Uzlova, νότια του Kupyansk.
Το συγκεκριμένο πέρασμα, που χρησιμοποιήθηκε ενεργά από τα ουκρανικά στρατεύματα για τη μεταφορά προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού στη δεξιά όχθη του Oskol, όπου οι ρωσικές δυνάμεις διεξάγουν επιθετικές επιχειρήσεις, αποκαταστάθηκε και πάλι από τους Ουκρανούς προτού καταστραφεί.
Χτυπήματα από τα ρωσικά στρατεύματα στόχευσαν επίσης μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Pokrovsky της ΛΔΔ. Αυτό συνέβη αφού δόθηκε εντολή στον Ουκρανό γενικό διοικητή Syrsky να μεταφέρει εφεδρεία για να συμμετάσχει σε μια αντεπίθεση προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο των χαμένων θέσεων στις κατευθύνσεις Kurakhovsky και Avdeevsky.
Επιπρόσθετα, στην περιοχή του Ντνεπροπετρόβσκ, και συγκεκριμένα στην πόλη Pavlograd, καταγράφηκαν εκρήξεις, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι εγκαταστάσεις του ουκρανικού στρατού.
Αναφέρθηκε η καταστροφή οχημάτων που εμπλέκονται στη μεταφορά drones στην πρώτη γραμμή στο Donbass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης