Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή στο ΝΑΤΟ με βόμβα Scholz: Βρετανοί στρατιωτικοί στην Ουκρανία εκτόξευαν τους Storm Shadow κατά Ρωσίας

Σφαγή στο ΝΑΤΟ με βόμβα Scholz: Βρετανοί στρατιωτικοί στην Ουκρανία εκτόξευαν τους Storm Shadow κατά Ρωσίας
Ο Γερμανός καγκελάριος, εξηγώντας γιατί αντιτίθεται στην παράδοση των πυραύλων Taurus στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Μία πραγματική βόμβα έριξε ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz αποκαλύπτοντας ότι Βρετανοί στρατιωτικοί στην Ουκρανία συνέδραμαν στην εκτόξευση πυραύλων Storm Shadow κατά ρωσικών στόχων.
Ο Γερμανός καγκελάριος, εξηγώντας γιατί αντιτίθεται στην παράδοση των πυραύλων Taurus στην Ουκρανία, τόνισε ότι πρόκειται για όπλο πολύ μεγάλου βεληνεκούς και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνουν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι όσον αφορά τον έλεγχο στόχων και τη συνοδεία δεν μπορεί να γίνει από τη Γερμανία»

Πανικόβλητο το Λονδίνο διαψεύδει τον Scholz

Με τη δήλωση Scholz επικράτησε πανικός στο Λονδίνο.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έσπευσε να διαψεύσει άρον – άρον τη δήλωση Scholz.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου τόνισε σε σχόλιο στην Bild πως η εκτόξευση πυραύλων Storm Shadow και η διαδικασία επιλογής στόχων είναι θέμα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των Ρώσων

Η δήλωση Scholz επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των Ρώσων αξιωματούχων ότι πίσω από τις εκτοξεύσεις πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και τον χειρισμό άλλων δυτικών όπλων βρίσκονται στρατιωτικοί από τη Δύση.
Η Μόσχα έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως οι δυτικοί στρατιωτικοί θεωρούνται νόμιμος στόχος και ήδη πλήττονται από έγινε σαφές και από την περίπτωση του Kharkiv, όπου είχαν σκοτωθεί πάνω από 60 Γάλλοι.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης