Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Macron - Peskov: Μη αναστρέψιμες συνέπειες

Ρωσία: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Macron - Peskov: Μη αναστρέψιμες συνέπειες
Για μη αναστρέψιμες συνέπειες προειδοποίησε τη Δύση ο Peskov
«Οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron σχετικά με το ενδεχόμενο αποστολής ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία είναι επικίνδυνες», διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, σχολιάζοντας τα περί πιθανής αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
«Όσον αφορά τις δηλώσεις του Macron πρόκειται για κάτι νέο, το οποίο είναι πολύ πιο επικίνδυνο», δήλωσε ο Peskov στο τηλεοπτικό κανάλι Channel One.

Μη αναστρέψιμες συνέπειες

«Από τη μία πλευρά, οι δυτικοί εταίροι μας είναι προβλέψιμοι, αλλά από την άλλη, δυστυχώς, αρχίζουν να συζητούν θέματα, όπως η άμεση ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ήπειρο, οδηγώντας σε μη αναστρέψιμες συνέπειες», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το Tass, ο Peskov επεσήμανε ότι το γεγονός και μόνο ότι οι πολιτικοί στη Δύση συζητούν το θέμα αυτό, σίγουρα καθιστά σαφές ότι η σημερινή γενιά των Ευρωπαίων πολιτικών μάλλον δεν έχει την κατάλληλη κατανόηση της λέξης "ασφάλεια" ούτε διαθέτει το κατάλληλο ένστικτο αυτοσυντήρησης.
«Αυτό είναι γεμάτο με απρόβλεπτες και παράλογες ενέργειες.
Απαιτεί οπωσδήποτε να παραμείνουμε σε εγρήγορση», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης