Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ούτε το ΝΑΤΟ δεν στήριξε τον Macron – Καταστροφική η κατάσταση στο μέτωπο για Zelensky

Ούτε το ΝΑΤΟ δεν στήριξε τον Macron – Καταστροφική η κατάσταση στο μέτωπο για Zelensky
Τίποτα δεν μπορεί να τον σώσει, οι Ουκρανοί κατάλαβαν ότι προδόθηκαν λέει η Maria Zakharova
Ούτε το ΝΑΤΟ δεν κατάλαβε τι εννοούσε και δεν στήριξε τον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron για την αποστολή νατοϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Maria Zakharova, η οποία υποστήριξε πως η κατάσταση στο μέτωπο είναι καταστροφική για τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky.
Όπως είπε η Zakharova, ούτε οι σύμμαχοι της Γαλλίας δεν κατάλαβαν και δεν υποστήριξαν την ιδέα του Macron.
«Αυτή η δήλωση προκάλεσε σοκ στους συντρόφους και τους εταίρους του στο ΝΑΤΟ.
Αμέσως μέσα σε λίγες ώρες, έγινε μια σειρά δηλώσεων από την ανώτατη ηγεσία του ΝΑΤΟ, από ηγέτες, υπουργούς Εξωτερικών, υπουργούς Άμυνας, οι οποίοι είπαν ότι τηρούν αποστάσεις από τις δηλώσεις Macron.
Οι ίδιοι δεν σχεδιάζουν τίποτα τέτοιο.
Δεν έχουν σκοπό να στείλουν κανένα και γενικά καταλαβαίνουν ότι αυτό θα είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.
Κανείς από τους Συμμάχους, τους εταίρους και τους φίλους του δεν κατάλαβε γιατί ο Macron έκανε αυτή τη δήλωση» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sputnik η Zakharova.

Καταστροφή για τον Zelensky

Αναφερόμενη στις εξελίξεις στο στρατιωτικό μέτωπο, η Zakharova υποστήριξε ότι η καταστροφή είναι πραγματικά καταστροφική και τερατώδης για τον πρόεδρο Zelensky.
«Η κατάσταση στο μέτωπο για το καθεστώς του Κιέβου είναι τερατώδης, καταστροφική.
Τίποτα δεν μπορεί να το σώσει: ούτε τα ξεκάθαρα ψέματα με την ελαχιστοποίηση των απωλειών, ούτε οι αυτοέπαινοι» υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, επισημαίνοντας ότι οι Ουκρανοί καταλαβαίνουν ότι προδόθηκαν και ότι εξαπατήθηκαν.
«Και σε αυτό το πλαίσιο, χρειαζόταν κάποια ισχυρή δήλωση που με κάποιο τρόπο θα ενέπνεε λίγο τους ανθρώπους στις τάξεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, τους Ουκρανούς πολίτες που οδηγούνται στη σφαγή, ότι θα έρθει βοήθεια από το εξωτερικό» είπε η Zakharova.
«Πέτυχε κάτι αυτή η δήλωση;
Το ακριβώς αντίθετο» επισήμανε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης