Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατιωτικό προσωπικό για να πολεμήσουν στην Ουκρανία

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατιωτικό προσωπικό για να πολεμήσουν στην Ουκρανία
«Ο Biden έχει καταστήσει σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία», είπε η Adrienne Watson
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν στρατεύματα για να συμμετάσχουν στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Adrienne Watson, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι διάσκεψη για την υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου, που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Γάλλου προέδρου Macron.
Σε αυτό προσκλήθηκαν ηγέτες περίπου 10 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Πολωνία, η Δανία και η Ολλανδία.
Μετά τη συνάντηση, ο Γάλλος ηγέτης είπε ότι οι συμμετέχοντες συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτών στην Ουκρανία, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
«Ο Biden έχει καταστήσει σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία», είπε η Adrienne Watson.
O αμερικανός πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βοηθηθούν από ένα νέο πακέτο βοήθειας, το οποίο πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο, πρόσθεσε η Adrienne Watson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης