Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι με 3.203 βόμβες ολίσθησης διαλύουν την Ουκρανία

Οι Ρώσοι με 3.203 βόμβες ολίσθησης διαλύουν την Ουκρανία
Οι ρωσικές δυνάμεις αύξησαν τη χρήση επιδρομών με βόμβες ολίσθησης και ήταν σε θέση να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν 3.203 βόμβες ολίσθησης εναντίον ουκρανικών πόλεων και θέσεων πρώτης γραμμής μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 24ης Φεβρουαρίου 2024 δηλαδή μέσα σε 2 μήνες...
Οι ρωσικές δυνάμεις αύξησαν τη χρήση επιδρομών με βόμβες ολίσθησης και ήταν σε θέση να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κλίμακα για να παρέχουν στενή αεροπορική υποστήριξη στα επίγεια στρατεύματα στην Avdiivka, στην περιφέρεια του Donetsk, διευκολύνοντας τη ρωσική προέλαση.
Μετά την πλήρη αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης και τις φρικτές απώλειες του ουκρανικού στρατού που έφθασαν τις 444.000 όπως αναφέρει το ρωσικό υπουργείο άμυνας, παρά την προμήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων δυτικών όπλων, το ΝΑΤΟ έχασε την ελπίδα του να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο μέσω των Ουκρανικών δυνάμεων.
Η Ουκρανία έχει ήδη ξεμείνει από στρατιώτες.
Οι δυτικοί πολεμοκάπηλοι δεν μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα με χρήματα με κανέναν τρόπο, και κάποιος πρέπει να πεθάνει μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης