Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν: Δεν θα στείλουμε στρατιώτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν: Δεν θα στείλουμε στρατιώτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία
Βέβαια, η ιστορία των ΗΠΑ άλλα δείχνει...
Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν στρατιώτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, διαβεβαίωσε σήμερα 27/2 ο Λευκός Οίκος στον απόηχο των δηλώσεων του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron.
«Ο πρόεδρος Biden ήταν ξεκάθαρος ότι οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία», δήλωσε η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Adrienne Watson, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος πιστεύει ότι «ο δρόμος της νίκης» απαιτεί στρατιωτική βοήθεια την οποία αυτή τη στιγμή μπλοκάρει το Κογκρέσο.
Ο Biden έχει συνάντηση με υψηλόβαθμους βουλευτές στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν θέματα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στην Ουκρανία.
Χθες 26/2, ο Emmanuel Macron δήλωσε πως η αποστολή δυτικών στρατευμάτων στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία στο μέλλον δεν μπορεί να «αποκλειστεί». Αντιδρώντας σήμερα, πολυάριθμες ευρωπαϊκές χώρες απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το Κρεμλίνο προειδοποίησε ότι θα είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, αν χώρες μέλη της Συμμαχίας στείλουν στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης