Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην πυρά… ο Macron από Le Pen, Melenchon: Τρέλα η αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

Στην πυρά… ο Macron από Le Pen, Melenchon: Τρέλα η αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ο Macron το παίζει πολέμαρχος λέει η Le Pen, για ανεύθυνη πράξη μιλά ο Melenchon
Δριμεία επίθεση από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης δέχθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron για τις δηλώσεις του ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον η ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Σε ανάρτηση της στα social media, η Marine Le Pen, επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου κατηγόρησε τον Macron… ότι το παίζει πολέμαρχος.
«Δεν ξέρω αν όλοι κατανοούν τη σοβαρότητα αυτής της δήλωσης.
Ο Emmanuel Macron το παίζει στρατιωτικός ηγέτης, μιλώντας τόσο ελαφρά για τις ζωές των παιδιών μας.
Μιλάμε για πόλεμο ή ειρήνη στην χώρα μας» ανέφερε η Marine Le Pen ενώ o Jean Luc Melenchon υποστήριξε πως η ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία, θα καθιστούσε τη Γαλλία μέρος του πολέμου.

Σκέτη τρέλα…

«Θα ήταν σκέτη τρέλα ένας πόλεμος με τη Ρωσία.
Αυτή η κλιμάκωση της πολεμικής ρητορικής μιας πυρηνικής δύναμης ενάντια σε μια μεγάλη πυρηνική δύναμη είναι ήδη μια ανεύθυνη πράξη» τόνισε ο Melenchon, επικεφαλής της αριστερής «Ανυπότακτης Γαλλίας».

Είναι τρελός ο Macron

Από την πλευρά του ο Florian Philippot, επικεφαλής του γαλλικού εθνικιστικού κόμματος «Οι Πατριώτες», αποκάλεσε τρελό τον Macron και ζήτησε να μπλοκαριστεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία του στο Κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται πως ο Macron υποστήριξε πως δεν υπάρχει συναίνεση αυτή τη στιγμή για την αποστολή χερσαίας δύναμης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανίας, επισημαίνοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης