Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε αδιέξοδο οι Ουκρανοί, η αντεπίθεση εξάντλησε στρατιώτες και πυρομαχικά

Σε αδιέξοδο οι Ουκρανοί, η αντεπίθεση εξάντλησε στρατιώτες και πυρομαχικά
Οι Ρώσοι συνεχίζουν να βρίσκουν αδυναμίες στην άμυνα των Ουκρανών λέει το Bloomberg
Για αδιέξοδο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, το οποίο αποδίδεται στην αποτυχημένη αντεπίθεση τους που είχε ως συνέπεια να εξαντληθεί το ανθρώπινο δυναμικό και τα πυρομαχικά, κάνει λόγο σε δημοσίευμα του το Bloomberg.
«Η σύγκρουση έχει φτάσει σε αδιέξοδο και η Ουκρανία αναγκάζεται να μοιράσει πυρομαχικά στην πρώτη γραμμή» επισημαίνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι ενώ οι Ουκρανοί δεν μπορούν να βασίζονται πλέον στη σωτήρια οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ, ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να βρίσκει αδυναμίες στην άμυνα των Ουκρανών.
Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, η εξάρτηση από τα δυτικά όπλα και τα προβλήματα σχετικά με την έναρξη μιας δικής του παραγωγής πυρομαχικών οδηγούν το Κίεβο σε νέες ήττες, τη στιγμή που ο Zelensky δεν ορίζει… τη γεωπολιτική κατάσταση.
Ενδεικτικά αναφέρεται πως ακόμα και στην Πολωνία, η οποία υπήρξε ο πιο στενός σύμμαχος της Ουκρανίας, οι αγρότες έχουν αποκλείσει τα σύνορα αντιδρώντας στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ουκρανικά αγροτικά προϊόντα ενώ και στις ΗΠΑ, όλα δείχνουν πως το πιθανότερο είναι ο Donald Trump να είναι ο επόμενος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης